2014. augusztus 23., szombat

Welcome back

Az elmúlt hónapokban igen elhanyagoltam a blogot, de mivel igazából ezt az egészet eddig nagyrészt magamnak csináltam, nem érzem, hogy nagy veszteség lenne. Tény, hogy most úgy érzem, megint vissza kellene csöppennem ide, és néha napján leírni dolgokat. Most például azt, hogy mi történt május óta.

Forrás
Bizonyára akad olyan, aki tudja, hogy idén volt az utolsó évem a főiskolán. Így a május még a szakdolgozat utolsó simításairól és a szakdolgozat leadásáról szólt. A júniusban viszont teljes gőzerővel készültem az államvizsgámra és a szakdolgozatom megvédésre. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy július 3-a óta diplomás közgazdász vagyok. Sikeresen teljesítettem a követelményeket. Büszke vagyok magamra nagyon. A diplomával nem lettem se több se kevesebb, de nagyon jó érzés lesz a kezemben tartani ezek után a hosszú évek után.

Miután lediplomáztam a szabadidőmben újra volt időm olvasgatni.  A munkahelyem változatlanul megvan, ugyanazokkal az emberekkel dolgozom, hol elárasztanak minket az elvégzendő feladatok, hol kicsit lazábban vagyunk, de mindig van mit csinálni. A jelenlegei helyzetben (jogszabályok miatti változások az osztály életében) voltak kérdőjelek, hogyan tovább, de minket érintett ez eddig a legkevésbé, hiszen a back office-on mindig van mit tenni. :) Mindent összevetve most elégedett vagyok azzal, hogy nem kell tanulnom, és van munkám, és időm olvasni. :)


1 megjegyzés: