2014. augusztus 31., vasárnap

How I spent my vacation #1

Ezen a héten jól megérdemelt szabadságomat töltöttem, ahogy a Herceg is. Éppen ezért úgy határoztunk, hogy teszünk egy kis kirándulást a Dunántúlon. Meglátogattuk a szüleimet, ott volt a szállásunk.

Első nap a Gecco nevű étteremben ebédeltünk Kaposváron. Ez egy dél-amerikai, mexikói jellegű ételeket kínáló étterem, ahol én már többször is jártam és nagyon meg voltam elégedve a mennyiséggel és a minőséggel is. Egyrészt ezért is mentünk ide, másrészt pedig azért, mert volt egy ajándékutalványunk, amit itt is be lehetett váltani, így meg is tettük.


Ebéd után sétáltunk egy nagyot a Fő utcában. Megcsodáltuk a Rippl-Rónai szobrokat, valamint a fő teret, és a templomot is.


A városnézés után beültünk a kocsiba és nyakunkba vettük Pécs felé az utat. Pécsen Herceg egyik kollégáját látogattuk meg.
Az úton muszáj volt betérnünk a Szigetvár határában elhelyezkedő Török-Magyar Barátság parkba, ami ebben a gyönyörű időben igazán szép volt.


 
Hercegnek annyira tetszett a környék, hogy a kocsiból még arról is készült kép. :)


Első nap valamikor éjfél környékén értünk haza, de azt kell mondanom, hogy nagyon jó nap volt, így megérte minden pillanat. 


6 megjegyzés:

 1. nagyon tetszett! :) milyen képszerkesztő progit használtál a kollázsokhoz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nagyon jó is volt :)
   PhotoScape, netről töltöttem le, ingyenes.

   Törlés
  2. az nekem is megvan, és ezt a nem egyenes szélt hol tudom megcsinálni? erre még nem jöttem rá. én még a photo filter7-et használom, azzal csináltam a fejléceket :D

   Törlés
  3. A montázs menüben van egy keretek gomb jobb oldaltr középtájon ott lehet beállítani. lehet képenként és lehet az egészre :)

   Törlés
 2. Nagyon jó volt nézni a képeket, főleg hogy Kaposváron tavaly jártunk mi is, kb. majdnem ugyanezeken a helyszíneken. Olyan szép város, imádtam a szobrokat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kaposvűáron nőttem fel, de jó volt kicsit turistáskodni és sétálgatni. Nagyon szeretem a sétáló utcát :)

   Törlés