2014. augusztus 26., kedd

100 kérdés 11-20

11. Hány gyermeket szeretnél? Miért?
Kettőt szeretnék. Azért, mert hiszek benne, hogy szükség van arra, hogy az ember ne egyedül nőjön fel. Így megtanulnak osztozkodni, mindig lesz valaki, akivel játszhatnak, veszekedhetnek. Hiszem, hogy 1-2 év korkülönbség optimális lenne.

12. Szereted az állatokat?
Igen, nagyon szeretem őket. Van, amit jobban, van, amit kevésbé. Kutyás vagyok. Szeretem a pandákat, bárányokat

13. Mi a szubjektív véleményed a környezet szennyezésről?
Forrás
Rossz dolgoknak tartom. Igazából azt nem érzem megfelelőnek, ahogy az emberek kihasználják, kizsigerelik a környezetüket. Úgy gondolom, hogy a környezet megóvására való neveléssel van a baj, akár az iskolában is lehetne ilyen óra, ahol megtanítanák hogyan kell helyesen szelektíven gyűjteni, vagy otthon magunknak újrahasznosítani. Ezek olyan dolgok, amiket sokan nem is tudnak. Nem tudják mit hova, és hogyan gyűjtsenek vagy használjanak fel.


14. A világvége szerinted eljön?
A közel jövőben nem hiszem.


15. Van jogsid? Ha nincs, szeretnél? Mikor?
Nincs jogsim. Elkezdtem vezetni tanulni, sok órám is volt, és kb egy lépés volt már csak a vizsgáig, de nem jutottam el. Azóta nem éreztem magamban affinitást rá. Nem félek tőle, csak nem szeretnék egyelőre vezetni.

16. Kit szeretsz a legjobban a világon és miért? Van ilyen ember?
A családomat.

17. Gyerekkorodban gyűjtöttél valamit? Ha igen, mit?
Szalvétát, és egy időben matricákat gyűjtöttem.

18. Facebook vagy tumblr? Miért?
Facebook-om van, amire hetente egyszer vagy kétszer nézek fel.

19. Tégy úgy, mintha egy állásinterjún lennél, írd le hogy viselkednél, és egy
Forrás
párbeszédet. Milyen ruhában jelennél meg?

Az, hogy milyen ruhában mennék nagyban függ attól, hogy milyen állasra megyek. Ha olyan munkakörre jelentkeznék, ahol ügyfelekkel is kell személyesen találkozni, akkor biztos valami elegáns, de nem túl elegáns ruhát vennék fel, vagyis szoknya, magassarkú világos blúz. Ha olyan a munka, ahol csak papírokat kell rendezgetni a háttérben, és soha nem kell ügyféllel találkozni, akkor egy sötét nadrág és világos felső, vagy blúz, hogy azért mégis vegyenek komolyan. Mindenképpen magamat adnám, természetesen viselkednék, és mindenképpen őszintén.

20. Van olyan dolog, amire büszke vagy? Mire?
Büszke vagyok a felsőfokú angol nyelvvizsgámra, arra hogy fél év intenzív olasz tanulás után a szóbel nyelvvizsgám 80% feletti lett. Arra is büszke vagyok, hogy lediplomáztam, és hogy már a diploma megszerzése előtt megvolt az állásom, ahol azóta is dolgozom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése