2014. március 25., kedd

100 kérdés 1-10

Lilla blogján találkoztam ezzel a 100 kérdés-100 válasz dologgal és úgy gondoltam, hogy érdemes megosztanom veletek. De előre szólok, lesznek dolgok, amikre nem fogok válaszolni.

1. Mik azok a dolgok, amik motiválnak?
Eddig még soha nem volt alkalmam leírni, megfogalmazni azokat a dolgokat, amik igazán motiválnak. Egy ember életében rengeteg minden tud motivációként hatni. Jelenleg a szakdolgozatommal kapcsolatban nagyon motiválnak a határidők és a tudat, hogy ez már a vége az egész nagyon hosszú, megpróbáltatásokkal teli folyamatnak. Motivál az, hogy ennyit kibírtam végigcsináltam, nem most kell feladni, így beleadok anyait-apait, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és ne legyen támadási felület a dolgozatvédésnél.
A munkámban motivál az, hogy gyakornok vagyok, szeretném, hogy amikor lejár a gyakorlatom és a záróvizsgákon is túl vagyok, maradhassak ott, ahol dolgozom. Ezért dolgozom is rendesen, és nem lazsálok egy cseppet sem.

2. Milyen telefonod van? Miért azt választottad?
Samsung Star II, nagyon egyszerű az ok, amiért ezt választottam. Ellopták a telefonomat így egy este alatt néztem körül a neten, hogy az anyagi keretemből mire futja. Szerettem volna érintőképernyőset, mint az előző volt. Sajnos nem igazán vagyok mostanában kibékülve vele, csinál fura dolgokat, így legkésőbb a nyáron beruházok egy újra.

3. Kik azok az emberek, akik az agyadra mennek, és miért?
Konkrétan nincs ilyen ember a környezetemben. Persze most kezdhetném felsorolni, hogy milyen dolgokat nem szeretek másokban, de nem szeretném. Olyan emberekkel, akik irritálnak nem is barátkozom.

4. Milyen nyelven tanulsz? Miért pont ezt választottad?
Az angol a fő nyelv, amit tanultam nagyon sokáig. A szüleim választották nekem ezt, amikor beiratkoztunk az általános iskolába. Hitték és tudták, hogy ebben van a lehetőség. Tanultam a gimnáziumban franciául, az alapok megvannak, de nem nagyon értem az élő beszédet, míg írásban elég jól értem. Olaszul is tanultam, amit nagyon imádok, szeretném újra elővenni.

5. Mi volt az oviban a jeled?
Falevél, azóta is nagyon szeretem a faleveleket és a faleveles mintákat.

6. Mit gondolsz a prostituáltakról?
Nem ítélkezem senki felett. Mindenkinek megvan az oka arra, amit tesz. És ennyivel szeretném is ezt lezárni.

7. Hány évesen vesztetted el az ártatlanságod?
Komolyan gondoltátok, hogy ezt elmesélem?

8. Hány évesen voltál először szerelmes? (nem plátói)
Nem is tudom, hogy az előző fiúkba szerelmes voltam-e. Egy biztos a Hercegbe az vagyok.

9. Mit gondolsz, hol tartasz 10 év múlva?
Szeretnék 10 éven belül előre jutni, mind a munkában, mind a családban. Szeretnék gyerekeket, saját lakás vagy házat és egy biztos állást. És ez biztosan meg is lesz.

10. Melyiket választanád? Karrier vagy család? Miért?
Pillanatnyilag úgy gondolom, hogy egy biztos állást kell találnom, ami biztos anyagi hátteret tud biztosítani a családomnak. Amint lesz családom egyértelműen az lesz a fontosabb a karriernél. 

képek forrás: weheartit.com

1 megjegyzés:

  1. örülök, hogy elkezdted te is kitölteni. ha gyorsabban haladnál a kérdésekkel, mint én, akkor írj rám és linkelem a többit, amit még addig nem töltöttem ki. :)

    VálaszTörlés