2013. június 12., szerda

Költözés 2. felvonás

Még szinte fel sem ócsudtam az első felvonásból máris itt a második.
Talán nem kell mondanom, de hihetetlen rendetlenség van. Most itt az albérletben szinte semminek nincs helye, nagyon kevés dolgunk maradt itt.

Most megosztom veletek, miket is vittünk el a második körben.
Összepakoltam két rekeszt, amiben cd-k, dvd-k, mécsestartók kaptak helyet. Valamint a vázám is, illetve a hobbiszekrénykém tartalma, ami nagyrészt színes papírok, mappák, képek. Tudjátok, ezekből szoktam kis apró meglepetéseket csinálni, üdvözlőlapokat valamint kreatív csomagolásokat. Sajnos ezekről nem látattok még képeket, de talán majd egyszer. A varrós dobozom is utazás érett lett. Ha kellene valami, a húgom biztosan kisegítene.

Egy nagy szatyorba beleraktuk a paplanokat és párnákat. Persze, amiket éppen nem használunk.
Egy másik szatyorba pedig a téli cipőimet dobáltam be. Nem túl barátságos módszer, de most ez volt kéznél.

Elszállításra került még a fotelem is, meg néhány mappa és a gyűrűs mappányi jegyzetem az elmúlt félévekből. Az álló lámpámat is elvittük, és a Londonos szatyrot is, amiben a táskáimat tartom.

Ezeket a dolgokat csak leraktuk a szobában, majd szombaton kicsomagolom. Egyelőre a paplanoknak nem lesz helyük. A többinek már fejben megvan a helye. Még a cipők kérdőjelesek, de van egy kék szekrény, amit múlt héten már felajánlottak, hogy abban nincs semmi használjuk, szóval valószínűleg az lesz a helye egyelőre a cipőinknek.

2 megjegyzés:

  1. Hát, kitartást a továbbiakhoz! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Még ez a pakolás nem is olyan vészes, mint hittem. :D De még azért van dolog rendesen!

      Törlés