2012. november 7., szerda

Eltűntem / I was lost

Tudom, tudom, hogy időtlen idők óta nem írtam. Tudjátok, miért? Mert lassan arra sem lesz időm, hogy levegőt vegyek, és ez jó.

Túl vagyok az első zh-kon is, amik nagyon jól sikerültek. Aztán meg élem a kis életem: tanulok, herceggel, családdal és a barátaimmal vagyok, amikor csak tudok.


Kicsit gondolkodtam is azon, hogy mi legyen a bloggal. Nagyon messze járok már attól, ahol elkezdtem. Az elején a napjaimról írtam, ha nem is mindennap, de arról, amit gondolok, amit teszek. Mostanában pedig nem nagyon szólt másról, mint a körömlakkokról. Nem mondom, hogy bánom, de nem szeretnék körmös blogot írni. Bár igaz, ami igaz, tetszik a dolog, de annyira nem hogy csak ez legyen itt. 
Személyes blognak indult, az is akarom, hogy maradjon.

A jövőben szeretném csökkenteni a körmös dolgokat. Arra gondoltam, hogy 1 vagy 2 hetente raknék ki valamit, amit abban az időben viseltem, vagy akár mindet.
És szeretnék írni olvasmányokról, filmekről, sorozatokról, meg recepteket is osztanék még meg, mostanában sütiket, mert jön a karácsony és van egy nagyon csúnya, de nagyon finom süti, amit szívből ajánlok majd nektek.
És szeretnék többet írni arról is, hogy mik foglalkoztatnak, kis cikkek, ahogy régen, de ezt nem lehet tervezni, mert ez csak jön.
Ami még lesz az inspirációs képek, mert imádom őket :) 

Hát ennyi lenne, ami változna és megpróbálok hetente 1-2 poszttal jönni.

I know, I know I haven't written anything for ages. And you know why? Because I don't really have time for taking my breathe, and this is good.
I passed my first exams. And you know I am living my life: I am studying, meeting my prince, my family and my friends.

I was thinking of this blog. You know recently it's been a nail blog and nothing like which it used to be. I strated my blog as a personal one and I really want those posts back, if you know what I mean. I don't want my blog to turn into a nail blog. I love nail polishes but I don't think I should do only nail polish related posts. I want my blog to be a personal blog.


I'd like to write about nail polish once in a week or two showing you what I was wearing during those weeks.
I also would like to share my opinions about books, films, series, and also I'd like to share recipes with you as Christmas is coming I want to share my favorite Christmas biscuit with you. 
I want to write more personal posts as well, about my feelings, my life, my ideas, but you know I will post them when inspiration comes.
And I am going to share some inspirational pictures with you as I love them so much.

This is all I want to change about and I will try my best to write at least one post each week.Remélem, velem tartotok továbbra is.
Hope you are with me on this road as well.

11 megjegyzés:

 1. Congratulations on your exams!
  I'm looking forward to seeing the changes you're going to make here :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you very much!
   I am looking forward them too, happy you do so too :)

   Törlés
 2. várom milyen lesz az "új" blog :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem lesz új, csak olyan vegyes lesz, mint a körmös kihívások előtt. :)

   Törlés
 3. Mar kezdtem is gondolkodni azon, hogy mi tortent veled. No, en szeretem olvasgatni amit irsz, ugyhogy szamomra minden erdekes lesz, elmenyeid, kormos bejegyzeseid es plane a fincsi receptek...amiket alig varok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmi különös, csak a vizsgák voltak előtérben aztán pedig kicsit gondolkodtam, hogy mi legyen. Örülök, hogy minden írásomat várod :)

   Törlés
 4. Hiányoltalak is már, de engem nem zavart az sem, mikor a körmös és mellette a személyes dolgok is voltak :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem sem, csak nem szeretném, hogy csak körmös legyen. Lesz mindkettő továbbra is csak a körmös bejegyzésekben nem egy köröm lesz, hanem 2-3-4 :D

   Törlés
 5. Örülünk hogy újra írsz :-) Csak hajrá, olyanról, amiről kedved van és amiről jól esik! Puszi

  VálaszTörlés