2012. szeptember 9., vasárnap

Orly Royal Velvet


Ahogy azt  már az előző bejegyzésben említettem, kipipálhattam egy újabb elemet a kívánságlistámról. Ez a lakk pedig, az Orly Royal Velvet.
Csodás a színe. Az üvegben lila, kék és egy kicsit talán zöldes színekben pompázik. Szerencsére a lila és a kék a körmökön is érvényesül. Olyan, mint a padlizsán. Egyszerűen szuper. 
Állagra inkább folyós, mint sűrű, szerintem pont jó. Az ecsete kicsit vékony, de könnyen kezelhető szerencsére. Két rétegben is fed, de lehet elbírna egy harmadikat is. Az üvegen található leírás szerint is kell a két réteg, szóval nem árulnak zsákbamacskát. Száradási időre azt mondanám, hogy inkább gyors, mint lassú, de nem egy perces.
Egyszerűen csodás. Nagyon-nagyon szeretem már most.


As I've already mentioned in my previous post I received one polish from my wishlist. This polish is Orly's Royal Velvet.
Its colour is gorgeous. In the bottle you can see purple, blue and a little green. Forunately both purple and blue are transferred to the nails. Looks like aubergine. Simply gorgeous.This polish is rather runny than thick, but I think it is perfect. The brush is a bit thin for my taste, but I can handle it easily. This polish is opaque in two coats, but maybe you need a third one as well. On the bottle it is stated that you should use two coats. Drying time is rather quick than slow but not in 60 seconds for sure.I love it.


Nektek mennyire tetszik ez a lakk? Megvan esetleg vagy egy hasonló?
Do you like this polish? Do you own this one or a one similar to this?

12 megjegyzés:

 1. hú nagyon szép, pedig nem vagyok lilás...:)
  nekem sikerült kicsit túlzásba esnem a héten és vettem 10 db új lakkot... de talán csak azért, hogy jobb kedvre derítsem magam az iskola miatt...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik. Én nagyon szeretem a lilákat :D
   10 lakk csak akkor durva, ha minden héten veszel annyit :)

   Törlés
 2. Tényleg olyan színe van mint a padlizsánnak, nagyon szép :) Jó választás volt^^.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye, hogy padlizsán? :D Szerintem is belenyúltam a tutiba :)

   Törlés
 3. Nagyon szép, nem csoda, hogy odavagy érte. :-)

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Szóval tetszik? :D Szerintem gyönyörű, de elfogult vagyok :D

   Törlés