2012. szeptember 2., vasárnap

Moyra & Flormar

Ez az első Moyra lakk, amit próbáltam. Először nagyon furcsa volt az ecsete, mert vékony, de 3 húzással szépen fel lehet vinni a lakkot. Két rétegben fed és csodás a színe. Száradási időre sincs panasz, de egyértelműen nem az a gyorsan száradó fajta. A szaga viszont nagyon kellemetlen. Én szeretem a körömlakk szagát/illatát, de ez az első réteg felkenése után már nagyon sok volt. De kábé ennyi az összes negatívum, amit mondani tudok róla. Az állaga kicsit folyós, de könnyen kenhető, ha tudunk bánni az ecsettel.

És akkor egy pár szó a Flormar csodás csillámos fedőlakkjáról. Nem tudom, miért de gondoltam őt kell a Moyrára kennem, és jól fog kinézni. Szerencsére így is van.
Szóval a 003-as Flormar ügynök lakk eszméletlen szép. Egy réteg van a körmeimen és csodás. Nagyon könnyű vele bánni, nem folyós, nem túl sűrű, tökéletes az állaga. A csillámokat nagyon könnyű a körmökre varázsolni.
Nagyon jól tettem, hogy megvettem, hiszen egy ideje már fájt a fogam egy ilyenre.

This is my first Moyra polish I ever tried. First its brush was very very strange as the brush is very thin, but 3 strokes can cover your nails. I needed 2 coats for full coverage which is normal and the colour is really great. Drying time is normal, not a fast dríing one but still on the OK side. The only negative thing in this polish is its smell. I like the smell/scent of nail polishes but after applying the first coats of this, it was far mora than enough. The formula is quite thin and runny, but if you can handle brush thank it can cause you no mproblems at all.

And then let's move on to Flormar's glitter polish. I don't really why I decided to apply it over this Moyra, but I was sure it would look great. Fortunately it looks great.
So Flormar's 003 agent polish is beautiful. What you can see on my nails is just one coat. Application is very great. The formula is not too thin, not too thick so it is perfect. The glitters transfers to the nails easily.
It was a very great decision that I purchased it. I wanted such a glittery polish for a long time.

Hogy tetszik ez a páros? Szeretitek a Moyrát és a Flormart?
Do you like this pair? Do you like Moyra and Flormar polishes?

10 megjegyzés:

 1. Szeretem a Moyrát, 1-2 Flormar kicsit lassabban szárad, de nagyon szép színekben lehet kapni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a Moyrának csak a szagával van baj, legközelebb nyitott ablaknál csinálom.
   A Flormarok meg tényleg szuper színekben vannak, tuti veszek még belőlük.

   Törlés
 2. a Moyra az egyik kedvenc lakkmárkám.. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Az tök jó :D Mondjuk itt a képeden is az van :)

   Törlés
 3. Bakker, tudtam hogy szép lesz ez a Flormar, de nem, hogy ennyire. :D
  Kis szépség :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye, hogy ugye? Bánnám, ha ott hagytam volna :)

   Törlés
 4. Nagyon szép a flormar, a Moyrákat meg amúgy is szeretem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is szép nagyon. Én még nem tudom, hogy mennyire fogom szeretni a Moyrát, de a színe nagyon tetszik.

   Törlés
 5. That's a gorgeous couple. I'm very fond of Flormar polishes, they make a lot of pretties. I haven't heard about the other brand before :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. I totally understand why you are fond of the Flormar polishes. The other is a German brand, and it is inexpensive and great. :D

   Törlés