2012. szeptember 13., csütörtök

ARC kiállítás

Szeptember 7-én, pénteken a délutáni program nem volt más, mint a 12. ARC kiállítás, mely a Hősök tere szomszédságában az egykori Felvonulási téren tekinthető meg.
Nem írok róla sokat hiszen aki jártas egy kicsit is a magyar ilyen-olyan helyzetben annak nem tudok mondani semmit, annak látnia kell. Aki meg nem annyira jártas, annak is látnia kell.
Mindenképp érdemes 1-2 órát rászánni egy délutánból. Van 1-2 plakát, ami elgondolkodtató, és vannak olyanok, amik morbidan ugyan, de viccesek.
Megmutatom azokat, amik nekem tetszettek.
Egyébként a kiállítás 23-áig látogatható és ingyenes. Menjetek el, ha van egy kis időtök.
4 megjegyzés:

 1. lol,tetszenek a "bözsisek" nagyon :D

  VálaszTörlés
 2. 2 alkalommal voltam nappal, majd egyszer este - a leszedés előtt gyorsan végigrohantunk (még jó, hogy eszünkbe jutott, hogy meg kéne nézni:D) , hogy NEEEEEEEEE:D azóta csak esti programként vagyok hajlandó kimenni, teljesen más hangulata van, de amúgy nagyon szeretem, jó program:) Tegnap voltunk (szombat), koncert is volt, meg minden fitty fene a Vágta miatt, jól meglepődtünk, mert elfelejtettük, így jó meglepi volt, mikor jöttünk fel kisföldalatti megállóból és szembesültünk vele hogy Hősök tere lezárva, meg kordonok, meg jégkásás, meg mindenféle:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, este nagyon jó lehet. Legközelebb úgy megyünk mi is :D Köszi az ötletet :D
   Oh, a Vágta, senki se tudja szerintem, hogy mikor van csak akit érdekel :) Nem lehetett semmi szembetalálkozni a lezárt térrel :D

   Törlés