2012. augusztus 7., kedd

Meska boltom

Igen jól látjátok van egy meska boltom, amiben a kis kézi készítésű kiegészítőket adnék el.
Eddig tavaly sikerült eladom egy pár dolgot, de azóta szünetelt a dolog és újra kedvet éreztem feltenni pár megmaradt dolgom és újakon is jár az eszem.
Arra lennék kíváncsi, hogy ti vevők lennétek-e ilyesmire?
Illetve, ha valami megtetszik nyugodtan írjatok és megbeszélhetjük a dolgokat.

És akkor írok is róluk egy kicsit.

Először alkottam egy baris fehér hűtőmágnest, aztán jött a többi. ezeket csak magamnak akartam, aztán egy kedves barátnőm megkérdezte csinálok-e neki egy Kishercegeset, amit ajándéknak szánt. Akkor találtam ki, hogy csinálok eladásra. A meskát választottam. Ott eladtam egy Marilyn Monroe-s fülbevalót egy Audrey Hepburn-ös kitűzőt és egy Rolling Stones-os mágnest. Nagyon örültem ezeknek az apróságoknak. Aztán meghalt a dolog és nem foglalkoztam vele. Aztán másik kedves barátnőm egy lepkés kulcstartót és kitűzőt kért, amit szintén ajándéknak szánt. Orsimnak pedig csináltam egy Eiffel tornyos fülbevalót, ehhez teljesen szabad kezet kaptam, és a húgom karácsonyi ajándéka sem volt más, mint egy söröskupakból készült baglyos fülbevaló.
Próbálok egyedi darabokat csinálni, amikből csak 1-2 van, csak azt látom, hogy valami miatt nem kellenek a szépségeim az embereknek.
na mindegy adok még egy esélyt a boltnak.

A Meska bolt itt elérhető: Tutu23

Azért remélem, van akinek tetszenek ezek a kis apróságok. És tényleg, ha tetszik valami és szeretnétek magatoknak vagy barátoknak, akkor írjatok és megbeszélhetjük.
Van egy pár új ötletem, amik eddig porosodtak, de ha Pesten leszek, nekilátok újra termelni. Ez a jövő héten lesz. Kíváncsiak vagytok azokra is? Ha igen, akkor hozok posztot az új dolgokról majd :)

8 megjegyzés:

 1. igen! lássuk őket, én szeretem ezeket a termékeket! :) na, majd népszerűsítelek a blogon is, meg suliban folyton bagolypárosom lesz rajtam

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor belevetem magam majd Pesten az alkotásnak és szivárogtatom őket előbb ide, aztán meg meskára.
   A reklámnak csak örülök :P

   Törlés
 2. Love the pictures and your blog is really cute! I'm a new follower, check out my blog if you have the time.. Aly xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Welcome to my little world! I am so happy you love my blog and pictures. I checked your blog and I fell in love with it! I am following you from now on :)

   Törlés
 3. Mekkora jók, és én ezt eddig mért nem tudtam? Ááá, a kedvencek a kisherceges meg a baglyos, meg a Monroes, de mind olyan jó *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert eddig itt nem volt róla szó. Az egyik Monroe-os az enyém. :D Ha esetleg valamelyik jobban érdekel sikíts és kitalálunk valamit.

   Törlés
  2. Bár ezekből per pillanat szerintem nem tudok még egyet csinálni. Meg kell keresnem a képeket Pesten.

   Törlés