2012. július 9., hétfő

Körömlakk tag

1. Melyik a kedvenc körömlakk márkád?
Ha most megnéznénk, hogy miből van a legtöbb, akkor tuti, hogy a Catrice jönne ki győztesnek vagy az Essence. Az előbbivel egész elégedett vagyok. Amúgy szín függő nagyon, hogy meddig bírja. Az essence annyira nem kedvenc, de a színek és az áraik kárpótolnak. Amúgy nagyon szeretem még a Miss Sporty-t és a Rimmelt.

2. Csillámos körömlakk vagy csillám nélküli?
Mindkettő jöhet. Hangulat függő. Bulikba próbálok mindig egy sima lakkot valami kis csillámos huncutsággal feldobni, de hétköznap is viselek néha-néha csillámosat.

3. OPI, China Glaze vagy Essie?
Húú, igazából egyikkel sem rendelkezek. Vagyis egy Nicole-lal, amit Erzsitől nyertem és az ugye az OPI-é. Azt nagyon szeretem is, szép szín és rengeteg. Amúgy egy Essie-t szeretnék, már kinéztem a színt, bármelyiket szívesen elfogadnám, ha valaki ajándékba meglepne vele. :)

4. Milyen gyakran fested a körmeidet?
Ez fura kérdés. Mindennap ki van festve, általában 2 vagy 3 naponta festem, van amikor ugyanolyanra van amikor pedig egy teljesen más színre.

5. Mi a kedvenc színed a körmeiden?
Piros az az abszolút. Nagyon szeretem a lilákat (ebből van a legtöbb jelenleg), a kékeket, és a feketéket is.

6. Sötét vagy világos színek?
Egyértelműen sötét :) Persze akad egy-két világosabb is, de sötét szerelmes vagyok. Meg hát 5 évig folyamatosan fekete volt. Megmaradt a sötét szeretetem.

7. Mi van a körmödön most?
Catrice: Marilyn & Me

8. Szereted a matt lakkokat?
Van egy matt fedőlakkom, és egész különleges lesz tőle egy manikűr, és érkezik az avonból is egy :)

9. Szereted a francia manikűrt?
Nem az én világom egy cseppet sem. Olyan, mintha nem is lenne rajtam, azt meg nem szeretem. Meg hát ugye világos.

10. Kedvenc szín nyárra?
Bármi, ami a birtokomban van. Nem igazán érdekel, hogy nyár van vagy tél vagy tavasz vagy ősz, azt kenem fel, amihez hangulatom van. Amúgy tavaly szinte egész nyáron piros volt, és ahhoz nyúlok többször ilyenkor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése