2012. július 14., szombat

Barry M Nail Paint: Dusky Mauve

Hétfőn meghozta a postás ezt a szépséget. Lilla a nyereményjátékához rendelt két szépséget, és amikor még a kiválasztás folyamatában volt én is segítettem neki, hogy melyik legyen. Rengeteg swatch-ot megnéztünk és én ebbe a lakkba beleszerettem. Mondtam is neki, ha rendel csapja hozzá Őt is. És így is lett.

Na de térjünk rá a lakkra.
Gyönyörű, nem is tudok mást mondani rá. Egy sötét mályva színű alap, ami kissé piszkos szürke. Na ebben vannak csodálatos lila, rózsaszín és kékes csillik.
Eszméletlen a színe.
Az üvegben is gyönyörű, kicsit tartottam tőle, hogy majd a körmön nem látszik belőle semmi. Hát árnyékban meg a sötétített szobában nem is nagyon, de a napon valami eszméletlen.
Sajnos a képek tényleg nem adják vissza, de istenem nem baj. Azért elhiszitek ugye, hogy fantasztikus?

A lakkot a Makeup Plazától rendeltük 750 ft-ért, egy lakkra 200 ft lett a postaköltség, szóval olyan 600 ft egy rendelésnél, azt mondom megérte 950 ft-ért. 10 ml-t kapunk és a második nap estére két körmömről pattogott le, de azt javítani lehet és így 3-4 napot is bírhat. Nekem 3 napot volt fenn, ami nagy szó, mert általában a második nap végére a többi lakk feladja.

This beauty arrived on Monday. Lilla ordered polishes for her giveaway (open only in Hungary). I helped choosing those 2. While I was watching swatches this beauty caught my eyes. I told Lilla to order it for me with the other two polishes.

So let's move on to the polish.
It is beautiful I can't say anything else. Its base is a dark mauve colour, which looks like it's dirty grey. So in this base lay a lot of purple, pink and bluiesh shimmer.

This colour is gorgeous.
In the bottle you can see how beautiful it is. I was afraid it won't translate to the nails, but it did. You can't really see the shimmers in shadow or inside the darkened room, but in direct sunlight comes out the beuty.
Unfortunately the pictures don't really show it. Still do you belive me that it is beautiful?

After the second day only two nails were chipped, but I could correct it. So I am pretty sure I would be able to wear it for 3 days, which is a lot in my case.
Nektek hogy tetszik?
How do you like it?

9 megjegyzés:

 1. That looks really pretty on you! That shine... Cool!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. So glad you like it! It was a great purchase :D

   Törlés
 2. Nagyon egyedi! Olyan szépek a képeid!
  Még csak most vagyok itt először, de fel is iratkoztam, mert kíváncsi vagyok a folytatásra! :)
  Ha van kedved, kukkants be hozzám! :)

  http://lifelikevision.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, nagyon örülök, hogy tetszenek a képeim és hogy kíváncsi vagy a folytatásra. Mindenképp bekukkantok hozzád, de már csak holnap :)

   Törlés
 3. Tisztára olyan mint az Essence Your Rock! lakk. :)
  http://lakkfan.blogspot.hu/2012/06/essence-you-rock-02-love-peace-and.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen pont olyan és azt mondják Chanel Paradoxal hasonmás. persze mindegy is, a lényeg, hogy nagyon szeretem :D

   Törlés
  2. én is megnéztem és tényleg! :)

   Törlés