2012. június 26., kedd

Csokis golyó (Chocolate Balls)

Hozzávalók:
1 1/2 csésze lágy vaj vagy margarin
3/4 csésze porcukor
1 evőkanál vaníliaaroma
3 csésze liszt
1 tábla étcsoki összetörve
porcukor

Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra
Keverjük össze a vajat, a cukrot és a vaníliát. Fokozatosan adjuk hozzá a lisztet majd a csokit.
Evőkanálnyi adagokból formáljunk golyókat, majd tegyük a tepsire (én mindig kibélelem sütőpapírral).
Süssük 10-12 percig, vagy amíg megkeményednek a golyók. A még forró golyókra szúrjunk porcukrot (a legjobb része az evés után) és hagyjuk kihűlni.

Ingredients:
1 1/2 cup soft butter or margarine
3/4 cup icing sugar
1 spoon vanilla (the one you can buy in little bottles or vanilla sugar (if this makes sense))
3 cup fluor
1 bar darkchocolate

Preparation:
Preheat oven to 190°C.
Mix the butter, the sugar and the vanilla. Then add the fluor and the chocolate.
Out of a spoonful make balls and then place them on the tray (use baking paper).
Bake it for 10-12 minutes (maybe a bit more, check it after 10 mins).
Strew icing sugar on top till it is hot (it is the second best part of this apart from eating) and let it cool down.



Jó étvágyat! Írjatok, nektek hogyan sikerült!
Enjoy and tell me whether you liked it.

4 megjegyzés:

  1. Húúú, ezt ki kell próbálni, remélem nem felejtem el hétvégén :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd írd meg, milyen lett. Tesómmal nagyon szeretjük. Nekem is kéne ilyet sütnöm :D

      Törlés
  2. OMG... I want some of those!!! *drool*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. They are so delicious I wanted to eat all of them at one sit. :) But of course I didn't :)

      Törlés