2012. június 25., hétfő

1 éves a blog (1 year of blogging)

Igen teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem követ egy hadseregnyi ember, de én nem is ezért kezdtem el, hanem mert így akartam.

Eleinte a wordpressen voltam elérhető, de idén májusban ideköltöztem. Nem tudom, miért egyik sem az igazi, vagy csak nem volt türelmem a kezelőfelületek mélyebb vizsgálatára. Mindegy is.

Az elmúlt egy évben nagyon sok mindenről írtam: koncertek, tanulás, mindennapok, olyan dolgok amik felett nem tudok napirendre térni, amik foglalkoztatnak. Olvashattok recepteket, olvasmány élményeket és filmekről is nagyon rövid véleményt. 

Nagyon örülök mindenkinek, aki követ. Meglepő, hogy egyáltalán van olyan ember, aki arra kíváncsi, hogy hogyan küzdöm magam végig az életen.


Yeah I know that I am not followed by an army, but that wasn't my aim when I started blogging. I started blogging because I wanted to write down some things.


First I was found on wordpress, but I moved my blog here this May. I am not satisfied with neither of them, but it may be because I don't dig deeper how to use it. But never mind.


During this year you could read about a lot of things: concerts, studies, everyday things, things I am interested in. You can find some recipes (only in Hungarian), about books I read (also only in Hungarian) and about films and series I watched (mainly in Hungarian)


I really appricate those who follow me. It is a bit surprising to me that there are anyone who wants to read about how I struggle through my life.


Imádom a kedves kommentjeiteket és a kedves szavakat, amiket kaptam. Sokat jelent. Köszönöm.
I really love your comments and kind words. It means a lot. Thanks.

6 megjegyzés:

 1. Nagyon boldog blogszülinapot, hihetetlen, hogy reppen az idő, nem? :-) a linkedet pedig átjavítom majd, mert lusta dög vagyok és még a mai napig nem írtam át a blogomon. Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük :)
   Lustaság fél egészség, de köszi, ha átírod :)
   Puszi

   Törlés
 2. Mi az, hogy hihetetlen hogy bárkit is érdekel, Te?! :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Háááát, tényleg az. Itt nyavalygok néha a hülyeségeimmel, meg írogatok 3 sort egy filmről (mert ugye nem vagyok filmkritikus) és öntöm magamból a képeket meg izé. Tényleg furi na, de nagyon örülök neki :)

   Törlés
 3. Szervusz!
  Szerintem jókat írsz. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió!
   Jaj, nagyon örülök, hogy tetszik. Ez olyan jól esik :)

   Törlés