2012. május 15., kedd

Az Óperenciás tengeren is túl

Vagy se?
Bár amíg vártuk, hogy beengedjenek minket vizsgázni pont eljutottunk volna oda. Meg vissza is.
Ugye (elméletileg) 16.15-től 17.45-ig aztán pedig 18.00-tól 19.30-ig volt egy-egy vizsgám, mégpedig SÜTI és Ellenőrzés. Mind a kettő igen finom, szép és jó tárgy. Jaj, elkapattam. Na szóval az előző mondatom a tárgyak szépségéről, hát hogy is mondjam, nem éppen fedi a valóságot.
Jó-jó nem írok magáról a tárgyról. De a szervezettség, amivel ezt lebonyolították, hát hagy némi kívánnivalót maga után.
Na szóval az első zh-m a nagyon fincsi SÜTI volt. 16.45-kor el is kezdtük. Igen, mindenki jól látja 30 perces késés, de a PSZF-en ez is belefér. Szarjunk az egészre. Segáz.
Annyi jó volt az egész kinn várakozásban, hogy Ildivel, Orsival, Danival és Norbival nagyon jókat nevettünk. Persze ez a jókedv abban a pillanatban elszállt, hogy leültünk és megkapta ki-ki a maga kis dolgozatát.
Tanárnő hogy mondta még múltkor, hogy csak kis feladatok lesznek 4 vagy 5. Ezzel szemben volt 3 feladat. Ez se nem 4 se nem 5. Oké ezen még túlteszi magát az ember, de ebből 2 25 pontos, 1 meg 10 pontos. Ájjjj már, mi ez? tettem fel a kérdést.
Gyorsan végignéztem, hogy mik vannak még elméletből. Hát az utolsó I-H még ment is, úgy nagyjából. Az ábrakitöltést is megoldottam, de a képletekkel csak nem boldogultam. Lehet én vagyok a nyomi, de ilyenekkel nem is találkoztam.
Hát ennyit erről. 18.15-kor gyors spuri a mosdóba, aztán vissza az előadóba, hogy megírjam a másik zh-t is, ami még várt rám.
18.30-kor kezdtük. Nem volt annyira vészes, mintha még egyszer olyan vészes lett volna. Ezt meglátjuk. Nagyjából ilyenre számítottam, bár az egyik kifejtősebb kérdés nem ment a másikra meg írtam valamit, amit nem tudok, hogy mit akart volna.
Na, de vége van. Majd egyszer lesz eredmény.
Most meg a gazdinfót kéne tanulnom, de az annyira nem jó. Az vár rám holnap.
Na, de most megyek és el is olvasom a diákat. Aztán meg szundi lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése